Matcha Ceremonial Grade S Kirishima-Japan 30g + 30g navulzakje
12% sale
Productomschrijving
Onze Kirishima Ceremonial Matcha is een eersteklas matcha van de eerste oogst dat wordt geproduceerd door één enkele landbouwer in de Kirishima-regio, Kagoshima, Japan. De rijke bodem, het heldere water en de diepe mist van de Kirishima-bergen vormen de perfecte omgeving voor de theeteelt. Deze regio heeft dan ook talrijke onderscheidingen ontvan...
Onze Kirishima Ceremonial Matcha is een eersteklas matcha van de eerste oogst dat wordt geproduceerd door één enkele landbouwer in de Kirishima-regio, Kagoshima, Japan. De rijke bodem, het heldere water en de diepe mist van de Kirishima-bergen vormen de perfecte omgeving voor de theeteelt. Deze regio heeft dan ook talrijke onderscheidingen ontvangen in het kader van de Japan National Tea Competition voor de productie van uitzonderlijke thee.
Hoe de Matcha te bereiden?
- Doe 1-2 scheppen Chasaku (bamboe theelepel) matcha in de kom.
- Giet 75cc water van 75-80 C° (laat het kokend water +-10min. afkoelen ) op de matcha
- Klop met de Chasen ( Bamboe matcha klopper) in een “W” beweging de matcha tot een schuimende massa . Dit duurt ongeveer 15 sec.
- Serveer Onmiddellijk en geniet van je matcha!
Toon meer
Toon minder
Productspecificaties
- Artikelnummer
- G0069